Getuigen van gewapende overval op supermarkt gezocht

zaterdag 31 december 2016

Boxmeer - De politie zoekt getuigen van een gewapende overval op een supermarkt aan de Burgemeester Verkuijlstraat in Boxmeer. De overval vond vrijdagavond 30 december 2016 plaats.

Een onbekende man liep vrijdagavond rond 20.20 uur de supermarkt aan de Burgemeester Verkuijlstraat binnen en bedreigde een kassamedewerker met een op een vuurwapen lijkend voorwerp. Hij eiste geld. Een klant die tijdens de overval met geld in zijn hand de winkel binnen kwam lopen werd eveneens bedreigd en het geld werd uit zijn handen gegrist. De dader is met een nog onbekend geldbedrag gevlucht. Niemand raakte gewond bij de overval. 

De overvaller is een man met een getinte huidskleur. Hij droeg een zwarte jas, een zwarte trainingsbroek en een zwarte das.Iets gezien of gehoord dat met deze overval te maken kan hebben? Bel 0900-8844. Blijft u liever anoniem, neem dan via 0800-7000 contact met Meld Misdaad Anoniem om uw informatie te delen.

Een overval op een winkel, tankstation, taxi of geldauto is een zwaar misdrijf waarbij altijd bedreiging of geweld komt kijken. Overvallers kiezen meestal voor een doelwit dat veel buit oplevert met zo min mogelijk risico. Waar goed wordt beveiligd laten overvallers zich niet zien. Als u eigenaar of beheerder bent, kunt u door een aantal maatregelen de veiligheid van uw onderneming vergroten.

Mocht u toch het slachtoffer van een woningoverval worden volg dan het RAAK-principe:

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Gennep | 112 alarmeringen Gennep | Goedkoop Tanken in Gennep | Supermarkten in Gennep | Weerbericht Gennep